Vek: 14
Ako dlho hrávǎs Minecraft: začal som pravdepodobne pred 2 rokmi... zdá sa mi, že to bola v. 1.2.5
Čo ťa najviac baví v tejto hre: Je toho viac ako napríklad kreativita ale najviac zo všetkého ma bavia ľudia.
Čo všetko si v nej dokázal: Asi môj najväčší úspech bolo výhra v slovensko-českej súťaži v stavaní. Na jednom nemenovanom servery s prezývkou minecraft centrála

Natočil si nejaké videá: Zatiaľ nie ale určite mám v pláne nejaké natočiť
Myslíš si, že môžeš byť pre nás prínosom: To nemôžem posúdiť ja ale určite by som sa snažil.
Prečo si to myslíš: Za 1. mám veľmi dobré vzťahy s ľuďmi, 2. som veľmi zhovorčivý

Ako nám vieš pomôcť: Asi hlavne v tom stavaní, ale aj napríklad s nejakou grafikou... Viem, že to dokáže ZoneR ale ja to viem tiež

Dostal si sa niekedy do konfliktu v hre: Na endercrafte určite nie.
Čo by si očakával od nás: Vzájomnú spoluprácu a to je asi tak všetko

Čo si myslíš o Ender Crafte: Na novom endercrafte zatiaľ nehrám dlho ale už teraz môžem posúdiť, že to vyzerá lepšie ako s predošlým.
Ako dlho poznáš tento server: Ten nový asi tak 4 dni ale Endercraft ako taký už okolo roku a pól.
Čo vieš o ZoneRovi, čo si o ňom myslíš: Takže viem jeho skype,vek atď. . Myslím si, že je to celkom milí chlapík s veľkým cieľom

Aké práva by si chcel mať: no neviem

Prečo chceš ísť do tímu: Chcem ísť do týmu určite z dôvodu, že je Zoner majiteľ

Ďakujem už vopred za odpoveď.
Beany_