Vek : 14 menej ako píšete že musím mať
Ako dlho hrávaš Minecraft: Minecraft hrávam od svojich 11 rokov začínal som na Bete potom som si kúpil Minecraft a hrám ho doteraz
Čo ťa najviac baví na tejto hre : Určiťe to bude nekonečný svet a tá rozmanitosť a určiťe ešte creative

Čo všetko si v nej dokázal : Našiel som dve dediny asi 16000 blokov odseba a zobral som z jednej dediny obyvateľov do druhej a jedného som zobral zo sebou do endu a netheru a pri drakovi keď sa mi rozbil luk rýchlo som odneho kúpil

Natočil si nejaké videa? : Áno natočil ale bohužiaľ som ich aj zmazal a chcem natočiť aj video o serveri

Myslíš si ,že môžeš byť pre nás prínosný? : Dufám

Prečo si to myslíš : Zohnal som vám už dosť hráčov a ešte dosť zoženiem

Ako nám vieš pomôcť ? : Určite nejaké eventy,stavby,atmosférku by som chcel oživiť

Dostal si sa niekedy do konfliktu v hre? : Ban no raz som ho dostal sa priznávam ale nebolo to za hádky ale toomany items

Čo by si očakával odnás? : Určite si robte svoju robotu ako to robíte doteraz

Čo si myslíš o EnderCrafte : Fajnový server hlavne prístup k hráčom ale trošku by som si uhliadal hráčov

Ako dlho poznáš tento server : Server už poznám 1,5 roka a aktívne na ňom hrám 1 týždeň

Čo vieš o ZoneRovi , čo si o ňom myslíš : Viem že má 18 rokov,viem ako sa volá (v reále),viem kde býva (v reále) myslím si o ňom že je to fajn týpek aj keď ho nepoznám osobne

Aké práva by si chcel mať : Fly,a možnosť banovať,kickovať hráčov za porušenie pravidiel

Prečo chceš ísť do týmu: Určite kvôli hráčom aby mali na serveri ešte väčší luxus

S pozdravom Dankis