Vek: o mesiac budem mať 16 takže teraz 15
Ako dlho hrávǎs Minecraft: fú tak to už presne neviem ale zdá sa mi že v tej dobe ako končia Beta
Čo ťa najviac baví v tejto hre: Hm tak to ani veľmi neviem ale páči sa mi pretože sa daju robiť rôzne veci ( od stavania cez bojovanie až k preskúmavaniu rôznych kútov mapy a samozrejme Multiplayer) dalej rôzne redstonove obvody od tých jednoduchých až po tie zložité.
Čo všetko si v nej dokázal: Tejto otázke veľmi nerozumiem

Natočil si nejaké videá: Nie
Myslíš si, že môžeš byť pre nás prínosom: Aj áno
Prečo si to myslíš: Pretože ovládam veľa príkazov ( res,we atď..) a rád pomôžem ostatným hráčom zo všetkým čo budú potrebovať.
Ako nám vieš pomôcť: Určiě rôzne stavby Eventy a ako som už písal pomohol by som každému hráčovy ktorí by to potreboval
Dostal si sa niekedy do konfliktu v hre: Na tomto servery nie
Čo by si očakával od nás: tak určite trochu rešpektu
Čo si myslíš o Ender Crafte: Môj názor je taky že je to dobrý server, dobrý kolektív, Admíni majú normálny prístup ku hráčom
Ako dlho poznáš tento server: Server poznám odkedy sa spojil s ZC-portálom (tam som hral pod nickom HaRrY) bol som tam Helper
Čo vieš o ZoneRovi, čo si o ňom myslíš: Neviem onom skoro nič ale volal som snim na team speaku a myslim si že je to dobrý človek

Aké práva by si chcel mať: Kedže sa hlásim na Admina tak asi OP
Prečo chceš ísť do tímu: Do teamu chcem ist preto lebo chcem pomáhať hráčom a chcem aby server išiel stále vyšie