Vek: 16 <3
Ako dlho hrávǎs Minecraft: Od svojich 14 rokov. Ukazal mi to kamarát a odvtedy sme to hrali spolu na jednom nemenovanom servery. Tuším že od 1.2.5.
Čo ťa najviac baví v tejto hre: Neobmedzené možnosti. Rozvíjanie kreativity. A na serveroch ma baví predovšetkým komunita. Ak sú tam mladšie osoby (t.j. 12 rokov a menej) tak to dosť pobaví.

Čo všetko si v nej dokázal: Dokázal som sa dostať do endu a zabiť draka bez toho aby som zničil tie veci na jeho heal.

Natočil si nejaké videá: Videá nenatáčam už len z jedného dôvodu. Je to príliš mainstream a už by som neprerazil.

Myslíš si, že môžeš byť pre nás prínosom: No, možno..
Prečo si to myslíš: Viem zohnať hráčov.

Ako nám vieš pomôcť: Samozrejme so zháňaním hráčov, stavbami (aj keď to nieje moje veľké plus

Dostal si sa niekedy do konfliktu v hre: Podľa toho akého konfliktu.. Ban som ešte nedostal.

Čo by si očakával od nás: Od admin teamu očakávam menší rešpekt a veľa srandy.

Čo si myslíš o Ender Crafte: Neviem čo si o tom mam myslieť. Ten server je fajn.

Ako dlho poznáš tento server: Asi rok keď to pomaličky začínalo..
Čo vieš o ZoneRovi, čo si o ňom myslíš: (prečítané - ďakujem za názor, pobavil - ZoneR96)
Aké práva by si chcel mať: Stačia mi také práva aby som mohol pomáhať druhým hráčom ktorý potrebujú pomocť s niečim.
Prečo chceš ísť do tímu: Myslím si že to tam treba trochu oživiť.